JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2020 15:25:00

Finanční úřady vyřídí a proplatí první žádosti už zítra

Finanční úřady vyřídí a proplatí první žádosti už zítra

Komentář na facebookovém profilu ke kompenzačnímu bonusu pro dohodáře

Jdeme na to. Finanční správa ČR se po vynikající práci při vyplácení pomoci OSVČ a eseróčkám, kterým už přišlo na účty 21,8 miliardy korun, chopila i pojištěných dohodářů. To jsou lidé pracující na DPČ s měsíčním příjmem nad 3 tisíce korun nebo na DPP nad 10 tisíc korun. A velmi často také krizí nejvíce ohrožené skupiny, jako jsou matky na mateřské, senioři nebo lidé pečující o zdravotně postižené.

Jsem moc ráda, že i tato početná skupina až 116 tisíc lidí se konečně dočká zasloužené státní pomoci do výše 31 150 korun. Finanční úřady vyřídí a proplatí první žádosti už zítra. Peníze žadatelům na uvedené bankovní účty dorazí během několika dnů.

A pozor! Zatímco dohodáři mohou nově žádat až do konce listopadu, čas se naopak krátí OSVČ a eseróčkám. Ty mohou o bonus požádat naposledy zítra. Tak kdo jste to nechal na poslední chvíli, určitě nezapomeňte!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama