JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.10.2017 19:05:00

Jihomoravský kraj a Brno se představují na veletrhu v Mnichově

Jihomoravský kraj a Brno se představují na veletrhu v Mnichově

V německém Mnichově začal ve středu 4. října 2017 významný veletrh nemovitostí a investičních příležitostí Expo Real. Ve společném stánku zde vystavuje Jihomoravský kraj, město Brno, Moravskoslezský kraj a město Ostrava.

 Jihomoravský kraj se na tento veletrh vrací po několika letech. „Vzhledem k významným investičním příležitostem, které chce Jihomoravský kraj podpořit, jsme vyhodnotili účast na tomto veletrhu jako příhodnou pro navázání kontaktů a zviditelnění kraje jako vhodné lokality pro investory. Současně spolupráce s městy Ostrava a Brno a Moravskoslezským krajem je pro jižní Moravu velmi atraktivní,“ uvedl hejtman Bohumil Šimek.

Jihomoravský kraj na veletrhu představuje výběr několika investičních nabídek od zón pro průmyslovou výrobu a logistiku po plochy pro setkávání, odpočinek, rekreaci a sport nebo výstavbu rezidentního bydlení. Jde například o rozvojovou lokalitu Znojmo – Malá Louka, průmyslovou zónu Kollárova-Blatnická ve Veselí nad Moravou a průmyslovou zónu Blučina.

„Je také velmi důležité, aby jižní Morava byla vnímána jako bezpečný region disponující úzkou spoluprací univerzit a vědeckých center s firmami a historicky dlouhodobou podporou této spolupráce ze strany místní samosprávy,“ zdůraznil hejtman Šimek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama