JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.06.2020 10:33:42 - koudyy

Budete znovu lídr?

Přijal byste nabídku vést ANO v krajských volbách když víte, že byste byl vlastně jen náhradník? Jak celou situaci kolem odchodu Vokřála hodnotíte? Má podle vás pravdu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.06.2020 10:10:59 - JUDr. Bohumil Šimek

Když jsem byl osloven, abych vedl kandidátku ANO jako nestraník v roce 2016, bral jsem to jako výzvu. Protože se mi po celou tu dobu ve funkci hejtmana dařilo udržet stabilitu v rámci koalice i konstruktivní debatu s opozicí, věřím, že se v tomto závěru předsednictva Hnutí ANO odrazila i tato moje téměř čtyřletá práce. Není sice úplně standardní, co tomu předcházelo, ale definitivní rozhodnutí padne na pondělním jednání krajské organizace ANO. Pokud moji nominaci na pozici lídra potvrdí, tak stejně jako jsem byl připraven ucházet se o hlasy voličů ze čtvrtého místa, budu se o ně rád ucházet i z místa prvního. Protože to budou nakonec právě voliči Jihomoravského kraje, kteří na podzim rozhodnou.