JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2017 9:20:00

Jižní Morava se stává jedním z nejprestižnějších regionů v oblasti vědy, výzkumu

Jižní Morava se stává jedním z nejprestižnějších regionů v oblasti vědy, výzkumu

Představitelé Jihomoravského kraje v čele s hejtmanem Bohumilem Šimkem předali ocenění žákům středních škol z Jihomoravského kraje, kteří dosáhli úspěchů (1. – 3. míst) v celostátních a mezinárodních kolech vědomostních soutěží.

 Hejtman Šimek v prostorách zastupitelského sálu sídla Jihomoravského kraje přítomným poděkoval za úspěšnou reprezentaci Jihomoravského kraje a popřál hodně úspěchů v budoucím pracovním i osobním životě.

„Byl bych velmi rád, kdybyste v práci, kterou děláte, pokračovali a zůstali na vysokých školách na jižní Moravě. Myslím si, že jižní Morava za to stojí. Stává se jedním z nejprestižnějších regionů v oblasti vědy, výzkumu a inovací. Věřím, že jižní Moravě zůstanete věrní a plody své práce a výzkumu zde budete uplatňovat,“ uvedl hejtman Šimek.

Součástí slavnostního ceremoniálu bylo také přivítání nových účastníků Programu podpory nadaných studentů. Nechybělo ani rozloučení se studenty, jež program realizovaný Jihomoravským centrem pro mezinárodní mobilitu, úspěšně ukončili.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama