JUDr. Ing. Miloslav Ludvík

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2015 14:32:31 - A.Srbová

sliby, chyby?

Nechcete odpovídat novinářům. To se dá pochopit, ale proč se nesnažíte udělat něco pro vyvrácení jejich obvinění? Jejich úkolem přeci není, prokazovat, že to tak není, to byste měl. Proč nezveřejníte všechny smlouvy a soupis váš majetku? Když chce být člověk transparentní nic mu přeci nebrání v tom, aby zveřejnil výši svého majetku a třeba i obchodní smlouvy s tím, že osobní údaje a tak vynecháte. Proč to tak neuděláte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.04.2015 10:32:21 - JUDr. Ing. Miloslav Ludvík
Dobrý den,ano, transparentnost je jedním z naších volebních programů, bohužel k jejímu zdárnému konci vede nelehká cesta. Pravděpodobně se Vám jedná o otázku vydání smluv motolské nemocnice. V tomto případě není problém být transparentní, jen je to bohužel zatíženo velkou byrokracií. Jedná se přes 1000 stran smluv, které někdo musí nakopírovat, a to také není zadarmo. Není možné vydat smlouvy pouze v jediné naší kopii. Není to tak, že nechci smlouvy nikomu dát.