JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2022 21:38:34

Nesmírně si vážím lidí jako je Hana Kordová Marvanová

Nesmírně si vážím lidí jako je Hana Kordová Marvanová

Komentář na facebookovém profilu ke druhému kolu senátních voleb

Přátelé, dnes mám na vás jednu velkou prosbu. Zítra a v sobotu se koná 2. kolo senátních voleb, ve kterých kandiduje Hana Kordová Marvanová.

Nesmírně si vážím lidí jako je ona. Cely život bojovala za lidská práva, svobodu a demokracii. Komunistickou mocí za to byla na půl roku vězněná, a přesto své názory nikdy nezměnila a tyhle hodnoty vždy hájila. A jsem si jistý, že je bude hájit i v Senátu.

Senát má být svědomím státu a pojistkou demokracie. Pokud v něm usedne právě ona, jsem si jistý, že pomůže tuto jeho roli naplnit.

Držím ji moc palce a vás prosím o jediné: Pokud bydlíte v městských částech Praha 11, Praha 15, Praha 22, dejte jí prosím svůj hlas.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama