JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2016 5:55:38

A co agenti CIA?

A co agenti CIA?

Zpráva BIS doslova přetéká fóbií z ruských agentů. Ovšem je to na světě CIA, která uskutečňuje jeden převrat za druhým o ní se mlčí...

 Tak se média opět rozvučela nad zprávou BIS i prolínání Česka mimo jiné ruskými agendy, kteří chtějí narušit naši lásku k Evropské unii, NATO, USA..Skvělé, jako by to vypadlo z pera Jakuba Jandy. Kupodivu tam není ani zmínka o aktivitách CIA, které nepochybně chtějí u nás už od červených kart vyvolat takovou malou barevnou revoluci na svržení prezidenta se samostatným myšlením. Ať mi nikdo neříká, že Jiří Dienstbier, Jakub Janda, minimálně vedení Člověka v tísni, poradce Sobotky Ota Novotný, novináři typu Marjanoviče,Slonkové,Šafra či Procházkové, Kundry nejsou na jejich výplatní pásce. A samozřejmě i politici z TOP 09 a další. Agenty CIA se to u nás doslova hemží, ale ve zprávě BIS ani ťuk. Mimochodem, jsem přesvědčen, že pracovníci BIS jsou rovněž alespoň zčásti agenty této světově největší a nejnebezpečnější tajné služby, která zorganizovala většinu násilných převratů od Iráku až po Ukrajinu..
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama