JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2021 4:41:32

Je obrovský rozdíl mezi Piráty a Spolu

Je obrovský rozdíl mezi Piráty a Spolu

Piráti a Starostové šíří pozitivní očekávání, konstruktivní přístupy a snaží se myslet jak na budoucnost, ale nezapomínat ani na nás starší. Spolu je extremistické nenávistné sdružení sudetoněmeckého charakteru revanše

 Když už tedy má dnešní opozice vystřídat Babiše, tak dávám všechny palce pro pozitivní Piráty a Starosty. SPOLU musí být co nejvíce poraženo, protože jejich trvalá každodenní žlučovitá nenávist a hysterie vzbuzuje ty nejhorší obavy o tuto zem. Potřebujeme více porozumění, spojení a ne odpudivou nenávist v pojetí koalice SPOLU, která se pomyslně spojuje v pravidelných podporách sudetoněmeckého LANDSMANSCHATU a vášnivých projevů na jejich koaždoročních setkání. Musí být poraženi, aby klesli co nejvíce.Nenávisti už v této zemi bylo více než dost.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama