JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2021 8:56:42

Poprvé za 103 roky jsme Vrběticemi přispěli k prohloubení světového konfliktu…

Poprvé za 103 roky jsme Vrběticemi přispěli k prohloubení světového konfliktu…

Československo T.G Masaryka a Edvarda Beneše bylo unikátním příkladem až příkladné politiky všech azimutů, kterou a to se málo ví, velmi úspěšně následně prosazoval prezident francouzský prezident de Gaulle.

 Ve světě se dnes a denně konají stovky mnohem razantnějších Vrbětic než u nás, kdy světové či regionální velmoci, zejména USA všude na světě, naposledy útokem na iránské milice v suverénním Iráku, předtím svržením bomby na iránského generála Sulejmániího, a zřejmě i podporou pokusu vraždy na běloruského prezidenta Lukašenka, o podpoře barevky ani nemluvě, prakticky nepřetržitě je uskutečňuje proti Iránu v nejrůznějších podobách Izrael a i Francii v subsaharské Africe, kam jsme se i my stali součástí nelegitimní francouzsko- eurounijní akce, kdy vlády, které Francouze a jejich prostřednictvím i nás pozvaly byly svrženy pučem a i podle zahraničních komentátorů, si Francie a opět my s nimi zažijí svůj nový Afganistán. Bůhví, jaká zvěrstva tam spolupácháme.

Nástup Bidena k moci jednoznačně akceleroval studenou válku mezi Západem(USA+EU) a Východem (tandem Rusko – Čína) a my poprvé v historii tuto agresivní hru svým na evropské poměry doslova bezprecentně nepřátelským krokem odvoláváním téměř celé ambasády posilujeme.

My sami tím nic nezískali. Rozhodující státy EU Německo a Francie naši pitomost, nepodporují už i z prostého faktu, že kdyby Rusové odpovídali vypovídali francouzské či německé diplomaty pokud jsou zároveň agenty francouzských a německých tajných služeb, zely by jejich ambasády v Moskvě prázdnotou.

Vsadím se s vámi, že Francie  a ni Německo nás rozhodně nebudou následovat. Ale to měli naši vládní lídři, kteří se opětovně chtěli zalíbit fanatické rusofóbní opozici dopředu vědět.

Ještě nikdy od roku 1918 Česko neudělalo takovou kombinaci tragi-pitomosti.

Jo, kdyby hloupost nadnášela, vznášela by se Česká republikem nad světem…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama