JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2016 14:55:36

Zbavme se Velké Británie. Je to nejlepší, co nás může potkat, pane Sobotko.

Zbavme se Velké Británie. Je to nejlepší, co nás může potkat, pane Sobotko.

Všichni hysterčí, jaká katastrofa přijde, když Velká Británie odejde z EU. Dnes Sobotka varoval před domino efektem a nárustu nacionalismu. Přitom nic lepšího nemůže EU potkat.

 Velká Británie je útvarem, který k Evropě ani vlastně nepatří. Možná geograficky, ale mentálně se spíše cítí být součástí USA. A právě s USA je spjata i často podobným agresivním myšlením. Podíl Británie na strategicky fatální válce v Iráku, která odstranila sekulárního vůdce Sadama Hussajna, ale hlavně vedla následně ke vzniku islámského státu, který se rozšířil od Iráku, přes Libyi až po Sýri je nesmírná. Jsou v Evropě i jiní agresoři, např. Francie, ale Británie vede.Teď si Británie vynucuje nějaké výjimky a zítra se o tom bude v Bruselu jednat.

Je to nesmyslné. Nesmyslné potud, že když Britové nechtějí v EU být mají plné právo odejít. A ještě nesmyslnější potud, že je třeba aby odešli.

Současná EU v současné podobě je neudržitelná.

Podpora násilného puče v Kyjevě, vyvolání umělého konfliktu střelbou zřejmě Pravého sektoru a vyhrocování střetu s Ruskem, nesmyslným a sebevražedným je dílem právě té tzv. válečnické elity, tvořené Německem, Francií či Británií. Aby byl mír, protřebujeme oslabení těch válečných hráčů. Proto oslabení Merkelové, a zpřetrhání prodloužené ruky USA v Evropě nás všechny více přiblíží míru

Zbavme se Británie jako nejvýznamnějšího představitele strany války.

Přestaňme nesmyslně přijímat magorské státy typu Ukrajiny, Gruzie apod., které rozhodně nepatří do standartního evrospkého civilizačního okruhu.

Věřme, že většina Britů se rozhodne pro odchod.

Bude to výhodné pro ně, i pro nás.

Dominový efkt rozpadu EU, je to nejrozumnější, co může přijít, pane Sobotko.

Už musíte jít od válu. Způsobili jste mnoho zla.

A mnozí z nás to oslaví lahví Bohemia sekt brut.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama