JUDr. Lubomír Ledl

Autentická levice - alternativa!
  • Levice
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2010 17:09:36

Kouřové clony kampaní

Kouřové clony kampaní

Asi všichni registrujeme, co se kolem nás děje. Jsme svědky rychle se prohlubujícího umělého rozdělování společnosti a různých kampaní a záměrného podněcování nevraživosti.

Jednou je to například kampaň mladých proti starým, jindy zdravých proti nemocným, či pracujících proti nezaměstnaným... ale - a hlavně (!) - všech společně proti levici jako takové...

Jsem přesvědčen, že příčinou toho všeho není jen předvolební boj, z toho prý vyplývající zhrubnutí politiky nebo proklamovaný strach z „návratu starých pořádků“. Za kouřovou clonou těchto a dalších kampaní přece dále kvete korupce, nejrůznější lidé nebohatnou z práce či něčeho užitečného, ale ze spekulací a na úkor veřejných peněz a majetku. V atmosféře nenávisti a nedůvěry je přece také daleko snadnější zabránit tomu, aby se lidé, kteří nejsou spokojeni se stavem naší společnosti, začali spojovat a společně hledat jiná, lepší a spravedlivější řešení. Proto považuji za mimořádně naléhavé hledání cest a prostředků k lepší spolupráci a spojování co nejširších sil proti takové politice. Bez budování mostů a rozvoje široké spolupráce všech poctivě smýšlejících občanů v celém státě i v každém jednotlivém místě se nepohneme kupředu v žádné obci. I toto jsou důvody, proč kandiduji do Senátu Parlamentu ČR za KSČM.

Pokud mi dáte svůj hlas ve volbách do Senátu Parlamentu ČR, předem vám za něj děkuji. Budu vždy pečlivě naslouchat vašim radám a podnětům, neboť vy sami nejlépe víte, co Praha potřebuje.

 

Luboš Ledl

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama