JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2014 13:47:57

Firmy v kraji jsou čím dál ochotnější investovat do výzkumu a vývoje

Firmy v kraji jsou čím dál ochotnější investovat do výzkumu a vývoje

Vyhlášeny výsledky soutěže „NEJinovátor Jihomoravského kraje 2014“

Hejtman Michal Hašek předal ceny vítězům soutěže „NEJinovátor Jihomoravského kraje 2014“, jejíž vyhlášení se uskutečnilo ve čtvrtek 4. prosince 2014 v prostorách Kompetenčního centra INTEMAC v Kuřimi.

Hejtman při této příležitosti vyzdvihl skutečnost, že Jihomoravský kraj se dlouhodobě zaměřuje na podporu vědy, výzkumu a inovací a je lídrem v této oblasti mezi kraji České republiky. „Už teď je vidět, že je to impuls pro ekonomiku jižní Moravy. Firmy v kraji jsou každým rokem čím dál ochotnější investovat do výzkumu a vývoje a jejich podíl na investicích do inovací je vyšší i ve srovnání s jinými regiony,“ uvedl hejtman Hašek.

Soutěž „NEJinovátor Jihomoravského kraje“ se letos koná poprvé. Cílem soutěže, kterou vyhlásila Unie malých a středních podniků ČR, je najít firmu s nejlepším řízením inovací. Hodnocen je proces, jakým společnosti k inovacím přistupují, jak s nimi umí pracovat a jak je převedou do praxe a zpeněží. Soutěže se účastní malé a střední inovativní firmy libovolného oboru. Více informací o soutěži je na www.nejinovator.cz .

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama