JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2022 12:28:00

Když expremiér odbočí na Břeclav, dojede leda tam, kde slunce nesvítí

Když expremiér odbočí na Břeclav, dojede leda tam, kde slunce nesvítí

Komentář na facebookovém profilu k výroku expremiéra Babiše při projevu k hlasování o nedůvěře vládě

 Aby bylo jasno, že poznámkou k nejznámějšímu traktoristovi české vlády neadoruji bývalého premiéra. Když odbočí na Břeclav, dojede leda tam,kde slunce nesvítí. Rakušané mají dálnici A5 postavenou a v provozu několik let na Mikulov. V Břeclavi dojede pan expremiér nejdříve do kolony po městě, potom na Poštornou a Reinthal, kde je ovšem okreska i na rakouské straně, a pokud si dobře pamatuji, zákaz vjezdu pro kamiony.

Platné zásady územního rozvoje Jihomoravského kraje (od 2016) počítají také s dálnicí Brno-Vídeň přes Mikulov. Expremiérovo hnutí mělo čtyři roky na jižní Moravě hejtmana a bylo nejsilnějším subjektem zastupitelstva kraje, žádnou snahu změnit Zásad územního rozhodnutí Jihomoravského kraje jsem tehdy od pana Šimka ani nikoho jiného nezaznamenal.

Na tahu je posledních šest let stát, a to od Pohořelic do Mikulova. Ministři dopravy byli do loňska z hnutí ANO. Jen pro připomenutí.

P.S. Pro některé diskutující - tím nehájím strašnou Fialovu vládu, jen uvádím na pravou míru a komentuji výrok expremiéra...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama