JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2010 13:47:43

Koncert Ústřední hudby Armády ČR

Koncert Ústřední hudby Armády ČR

U příležitosti 65. výročí ukončení druhé světové války se v brněnském Janáčkově divadle uskutečnil 10. dubna slavnostní koncert, kterého se zúčastnili také představitelé Jihomoravského kraje v čele s hejtmanem Michalem Haškem.

U příležitosti 65. výročí ukončení druhé světové války  se v brněnském Janáčkově divadle uskutečnil 10. dubna slavnostní koncert, kterého se zúčastnili také představitelé Jihomoravského kraje v čele s hejtmanem Michalem Haškem.

Koncert, pořádaný Československu obcí legionářskou, byl především poděkováním pro více než dvě stě žijících válečných veteránů z jižní Moravy, kteří se účastnili tehdejších bojů. Hejtman Michal Hašek při svém vystoupení před zahájením koncertu zdůraznil, že na rozdíl od našich předků žijeme už 65 let ve střední Evropě bez válek a ozbrojených konfliktů a mnozí nedoceňují, co pro člověka, rodinu, národ i náš stát znamená slovo mír. "Nikdy však nesmíme zapomenout, že tento mírový čas nám přinesli stateční muži a ženy nasazující své životy. Dnes mám možnost Vám tento dík vyjádřit veřejně. Na Vaše nasazení nikdy nezapomeneme," zdůraznil. 
Hejtman Michal Hašek také vzpomněl tragické chvíle, které prožívají nyní všichni Poláci a společně s účastníky slavnostního koncertu uctil minutou ticha památku polského prezidenta Lecha Kaczyńského a ostatních obětí letecké tragédie u Smolenska.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama