JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2010 14:00:56

Michal Hašek: Díky Přemyslu Sobotkovi

Michal Hašek: Díky Přemyslu Sobotkovi

Hejtman Jihomoravského kraje a předseda Asociace krajů Michal Hašek dnes reagoval na výzvu předsedy Senátu Přemysla Sobotky, aby Miroslav Topolánek odešel z politického života:

Vím, že následující slova budou pro řadu lidí zdánlivě překvapivá. Chci poděkovat předsedovi Senátu Přemyslu Sobotkovi, členovi ODS, který si zřejmě jako jediný člen vedení naší konkurenční strany  uvědomuje neudržitelnost pozice Mirka Topolánka po jeho výrocích na adresu církví, židů, gayů i českého národa.

Na rozdíl od trapných pokusů omlouvat Topolánkův hrubý faul panem Vodrážkou, Langerem a dalšími, prokázal předseda Senátu Přemysl Sobotka soudnost, když se připojil k výzvám k odchodu Mirka Topolánka z politického života a jeho rezignaci na boj o poslanecký a premiérský mandát.

Vím, že obvykle je pochvala soupeře vnímána jako polibek smrti. Já však pouze vyjadřuji svůj osobní názor a přesvědčení, že alespoň na elementárních zásadách slušnosti a vyžadování jejich dodržování musí být v české politice shoda.

 

Michal Hašek

hejtman Jihomoravského kraje

předseda Asociace krajů ČR.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama