JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2010 16:42:01

Michal Hašek proti spekulacím MFD

Michal Hašek proti spekulacím MFD

Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek se dnes tiskovým prohlášením ohradil proti dnešním spekulacím MFD, jejíž autorky konstruují neexistující souvislosti mezi korupční aférou ODS v Brně a zájmy ČSSD v kraji.

Důrazně se ohrazuji proti dnešním spekulacím Terezy Strnadové a Barbory Fialové v Mladé frontě Dnes, které se týkají mé údajné role v kauze zatčených představitelů ODS Kvapila a Novotného.

Oba pány osobně neznám , stejně jako neznám a nikdy jsem nebyl v žádném kontaktu s podnikateli, o kterých MFD píše.

Teorie o spřádání piklů s bývalým šéfem jihomoravské ODS Milanem Venclíkem jsou trapným pokusem spojovat ČSSD a mne osobně s probíhajícím vnitřním bojem uvnitř jihomoravské a brněnské ODS. Je mi líto, že se k tomu bulvárním způsobem připojila i Mladá fronta Dnes. Kauza Kvapil a Novotný je ostudou a problémem ODS, se kterým nemám ani já, ani jihomoravská ČSSD nic společného.

 

Michal Hašek,

Hejtman Jihomoravského kraje

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama