JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2012 16:15:43

Vážený pane ministře,

Vážený pane ministře,

v posledních dnech se objevily v médiích (zejména v deníku MF Dnes) informace o údajném předražení projektu “Zámecká jízdárna v Lednici - multifunkční centrum“,

  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

který je realizován ze strukturálních fondů Evropské unie prostřednictvím Integrovaného operačního programu (IOP) „Vracíme památky do života .“ Projekt je administrován Ministerstvem kultury ČR.

Vzhledem k tomu, že Vámi řízené Ministerstvo finací ČR je pověřeno výkonem funkce Auditního orgánu a centrálně odpovídá kromě dalších povinností za zabezpečení výkonu auditů k ověření účinného fungování řídícího a kontrolního systému implementace podpory ze strukturálních fondů, obracím se na Vás se žádostí o prověření celého výše uvedeného projektu.

Jsem si plně vědom důležitosti transparentního nakládání s evropskými prostředky, a přestože nemám v tuto chvíli informace zpochybňující celý proces projektu, chci v takto důležitém případě postupovat maximálně odpovědně. Proto bych Vás chtěl požádat o komplexní kontrolu procesu a všech náležitostí tohoto projektu, abychom se do budoucna vyhnuli jakýmkoli pochybnostem o transparentnosti a efektivitě rekonstrukce areálu Lednice.

S pozdravem

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

JUDr. Michal Hašek, v.r.

 hejtman Jihomoravského kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama