JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2016 18:22:21

Předání bezpečných branek 40 fotbalovým oddílům v kraji

 Předání bezpečných branek 40 fotbalovým oddílům v kraji

Projekt bezpečných branek krajského fotbalového svazu jde do finální části. První pár branek byl slavnostně přádán 9. září v Třebši, v klubu, kde mají v nejmenších mládežnických kategoriích přes 200 dětí.

Díky finanční podpoře Královéhradeckého kraje poputují bezpečné branky v následujících týdnech do 40 oddílů v kraji. A to je dobře.

 A názor krajského zastupitele a senátora Miroslava Antla?

"Jsem fakt šťastný, že se podařilo celý projekt bezpečných branek dotáhnout do zdárného konce. Královéhradecký kraj tak po mé opakované "intervenci" vedle každoroční finanční podpory trenérů mládeže výrazně přispěl i na další projekt krajského fotbalového svazu, a to je moc dobře. Branky dostanou všechny oddíly, které si o ně zažádaly, což v tuto chvíli znamená 40 párů branek do 40 oddílů. Já, bohužel, ze své praxe znám smrtelné případy malých dětí, zaviněné pádem branky - a když už chceme, aby naše děti sportovaly, musíme se postarat o jejich bezpečí."

O předání bezpečných branek 40 klubům v kraji informoval na svých stránkách Hradecký deník:

http://hradecky.denik.cz/fotbal_region/darek-pro-40-klubu-bezpecne-branky-pro-mlade-fotbalisty-20160914.html

 Článek zveřejnila také čtvrteční MF Dnes a bezpečné branky se dostaly také na titulní stranu časopisu Fotbal v kraji, který již přes 10 let vychází v Královéhradeckém kraji a je v rámci republiky raritou.

 Fotografie v galeriií jsou od Luboše Douděry a Míry Hofmanna, podívejte se také na reportáž Honzy Duška.

https://www.youtube.com/watch?v=N5vbqjwcEyA

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama