JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2014 19:26:01

Senátor Antl předal ocenění „Žena regionu“ Věře Kašíkové z Police nad Metují

Senátor Antl předal ocenění „Žena regionu“ Věře Kašíkové z Police nad Metují

Čtvrtek 12. března bylo v senátorské kanceláři JUDr. Miroslava Antla pořádně živo. V odpoledních hodinách zde byla slavnostně oceněna titulem ŽENA REGIONU pro Královéhradecký kraj Věra Kašíková, ředitelka Domova důchodců v Polici nad Metují.

Čtvrtek 12. března bylo v senátorské kanceláři JUDr. Miroslava Antla pořádně živo. V odpoledních hodinách zde byla slavnostně oceněna titulem ŽENA REGIONU pro Královéhradecký kraj Věra Kašíková, ředitelka Domova důchodců v Polici nad Metují.

Senátor Antl, který nad soutěží převzal v rámci kraje záštitu, tak mohl, společně s ředitelkou pořádající agentury Prime Communications, s.r.o. Denisou Kalivodovou a ředitelem obchodní sítě ČPP Ladislavem Košťálem, poblahopřát a také poděkovat neobyčejné ženě, která 27 let svého života spojila s prací pro seniory.

„Věra Kašíková, je nesmírně příjemná paní, plná vitality a energie. Není divu, že se naše setkání protáhlo na 3 hodiny, stále bylo o čem povídat,“ hodnotil milé setkání senátor Antl.

Věře Kašíkové budeme držet palce v celostátním finále, které proběhne 27. března na slavnostním galavečeru v hotelu Ambassador v Praze.

Tradičním mediálním partnerem ankety je Deník, a tak si o slavnostním předání ocenění můžete přečíst také v Rychnovském deníku:

http://rychnovsky.denik.cz/zpravy_region/energie-z-ni-primo-sala-zenou-regionu-v-kraji-se-stala-vera-kasikova.html

  Podívejte se také na naši fotogalerii

http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/141-rychnov-nad-kneznou-predani-oceneni-zena-regionu-vere-kasikove

O soutěži Žena regionu

Soutěž Žena regionu je vyhlašována od roku 2009 a je určena pro všechny ženy, se kterými se denně potkáváme a které mnohdy dosahují jedinečných výsledků nejen ve své profesi, ale aktivně se podílejí i na veřejném životě, tvoří hodnoty, pomáhají ostatním a ještě při tom všem zvládají péči o rodinu.

Tyto ženy se na Vás neusmívají z  obálek módních a lifestylových časopisů, nebo je nenajdete v žebříčku nejbohatších a nejúspěšnějších lidí, ale své bohatství mají někde jinde - rozdávají úsměvy a otevírají svá srdce těm, kteří potřebují jejich pomoc a pozornost.

  Jejich úsilí a činnost mnohdy postávají skromně v koutě, své úspěchy ne vždy ventilují do světa, a tak veřejnost a média o jejich smysluplných aktivitách nemají sebemenší tušení.

O vítězce Věře Kašíkové …

Věra Kašíková stříhá metr. Na konci dubna 2014 jde do řádného a zaslouženého důchodu. Po 27! letech vedení Domova důchodců v Polici nad Metují. V plné síle, elánu a s dalšími životními plány předá moderní a člověčinou dýchající domov do mladších rukou. Matka dvou dospělých, vysokoškolsky vzdělaných synů, dvojnásobná babička. Krásná žena. Fyzicky i duchovně. Neobvykle obětavá, vitální, pracovitá. Běžky, sjezdovky, brusle, kolečkovky, kolo, turistika. Každodenní potřeba být venku, v přírodě. Ta ji dobíjí. Od listopadu 1989 je bez přerušení zastupitelkou města, jedno volební období radní. Mnoho let členkou přestupkové komise. Výborně vaří, peče. S přehledem zvládá dvě domácnosti. V jejich řadovém domku v Polici, na rodném statku v Suchém Dole. Ten rodina opravuje. Vrací mu původní život. Obhospodařuje louky, polnosti, chová ovečky. S manželem tančí životem skoro čtyřicet let. V posledních letech doslova a do písmene. Při tanečních pro starší a pokročilé. Nezkazí žádnou legraci. Při pravidelném saunování, ve cvičení s ženami, s děvčaty z polické sportovky, při posezení se spolupracovníky, kamarády.Sudičky jí do vínku daly i obdivné sociální cítění, životní nadhled, toleranci. Radost z úspěchu druhých. Přejícnost.

Věra je živel milující lidí a přírodu. Žijící především pro druhé. Denně obdarovává. Je nás mnoho, kteří bychom rádi obdarovali ji. Proto tato nominace. Věra si ji prostě zaslouží.

http://www.zenaregionu.cz/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama