JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.03.2014 14:00:00

Senátorské dny v regionu

Senátorské dny v regionu

První březnový týden senátora Miroslava Antla patřil cestě do regionu. V náročném programu nechyběla návštěva dvou základních škol, setkání se starosty či beseda v klubu seniorů...

Naše reportáž …

http://youtu.be/F9Ys27nXOto


Náročný dvoudenní program začal v úterý 4. března účastí na setkání starostů Rychnovska, které uspořádal starosta města Rychnova nad Kněžnou Ing. Jan Skořepa. Setkání se kromě senátora Antla zúčastnili také poslanci Parlamentu ČR a zástupci kraje a řešila se především regionální témata.

   V odpoledních hodinách navštívil Miroslav Antl Základní školu Masarykova v Rychnově nad Kněžnou. S paní ředitelkou Mgr. Radkou Polívkovou a jejími zástupkyněmi Mgr. J. Jarolímkovou a Mgr. K. Sedliskou společně prošli celou školu. Pan senátor, jako velký příznivec sportu, předal škole míče na basketbal a volejbal a také novou knížku Lenky Eckertové „Hustej internet“ (Pozn. O této knížce jsme vás již na našich stránkách informovali:  http://www.miroslavantl.cz/media/208-hustej-internet-senator-antl-pokrtil-dalsi-uspesnou-knihu/ ) V neformální debatě se pak diskutovalo nejen o sportu a úskalích internetu pro děti i rodiče, ale také o současných problémech ve školství.

  Druhý den návštěvy regionu patřil opět školství. Miroslav Antl se svým asistentem Miroslavem Hofmannem tentokrát přijeli pozdravit učitele a žáky Základní školy v Častolovicích. Kromě prohlídky školy s paní ředitelkou Mgr. Bc. Alenou Bačíkovou a zástupkyní Mgr. Bc. Janou Řízkovou proběhla také beseda, které se zúčastnilo přes 100 žáků od 4. do 9. tříd.

   V odpoledních hodinách zavítal senátor Antl do rychnovského klubu seniorů, aby seznámil seniory se svou prací v Senátu i v regionu. A povídalo se, jak jinak, také o regionálních případech, které řešil Miroslav Antl jako státní zástupce, o politice, o situaci na Ukrajině, ale i o státním dluhu, který trápí důchodce, ale už ne tolik politiky…

   Během dvou senátorských dnů proběhly kromě oficiálního programu také plánované i náhodné schůzky s občany.

O všech akcích existují zprávy i fotografie, a tak nabízíme hned několik odkazů:

http://www.zsrychnov.cz/aktuality/a447.html

http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/140-navsteva-zs-masarykova-v-rychnove-nad-kneznou

http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/138-setkani-starostu-rychnovska

http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/139-beseda-v-klubu-senioru-v-rychnove-nad-kneznou

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama