JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2014 20:47:22

Skvělé vystoupení choceňského souboru Bašapa v Senátu

Skvělé vystoupení choceňského souboru Bašapa v Senátu

V rámci Kulturního léta v Senátu vystoupili ve čtvrtek 21. srpna žáci Základní umělecké školy v Holicích. Jednalo se o členy dechového souboru BaŠaPa, kteří přijeli na pozvání senátora Miroslava Antla.

 V Sala terrena a kouzelném prostředí Valdštejnských zahrad zněla dechovka, ale i populární melodie, které nadchly početné publikum. Poslechnout si své kamarády, děti, vnuky a vnučky přijela spousta kamarádů, rodičů a prarodičů, nechyběl ani starosta Holic Ladislav Effenberg.

Počasí, které v odpoledních hodinách zlobilo, s úsměvem komentoval dirigent souboru František Machač „Nám při koncertování nikdy neprší“.  A měl pravdu. Nad Sala terrenou vyšlo chvílemi i sluníčko, které mohlo sledovat skvělé hodinové vystoupení mladých muzikantů.

A jak se líbil koncert panu senátorovi Antlovi?

„Já jsem opravdu nadšený z toho, co zde mladí holičtí muzikanti předvedli. Měl jsem již možnost mluvit i s ostatními diváky a nešetří chválou. Ostatně fakt, že pan kancléř umožnil přídavek ještě po 18 hodině, je známkou, že se koncert všem musel líbit.

Mé poděkování patří panu Machačovi staršímu i mladšímu za skvělou práci se sborem, jsem rád, že přijel i pan starosta Effenberg a jedno milé překvapení na závěr - opravdu jsem nečekal tolik příznivců z Holicka – kamarádi, hudebníci, rodiče i prarodiče zde vytvořili dětem v podstatě domácí prostředí. A to je dobře.“

Součástí návštěvy byla i prohlídka Senátu, která proběhla dokonce dvakrát.

 Přejeme souboru BaŠaPa hodně dalších úspěchů a těšíme se na další setkání.

Fotogalerie z vystoupení souboru BaŠaPa v Senátu:

http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/281-chocensky-soubor-basapa-v-senatu

A také na webu Senátu Parlamentu ČR

http://www.senat.cz/cinnost/galerie.php?aid=14854

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama