JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2013 21:38:26

Soutěž k tématu „Dne bezpečnějšího internetu 2013“ zná své vítěze

Soutěž k tématu „Dne bezpečnějšího internetu 2013“ zná své vítěze

Letošní soutěž, související s tématem „Dne bezpečnějšího internetu 2013“, je za námi a v tuto chvíli je naší milou povinností vyhlásit její výsledky. Losování výherců proběhlo v reprezentativních prostorách Zeleného salonu Senátu Parlamentu ČR.

 Letošní soutěž, související s tématem „Dne bezpečnějšího internetu 2013“, je za námi a v tuto chvíli je naší milou povinností vyhlásit její výsledky. Losování výherců proběhlo v reprezentativních prostorách Zeleného salonu Senátu Parlamentu ČR a s laskavým svolením jej provedl předseda Ústavně právního výboru Senátu Parlamentu ČR, JUDr. Miroslav Antl.

V Národním centru bezpečnějšího internetu se do termínu uzávěrky sešlo celkem 70 přihlášek do naší soutěže, jejímž cílem bylo uspořádat jakoukoliv osvětově-informační aktivitu, související s tématem letošního SID 2013, kterým bylo online práva a zodpovědnost.

Velmi nás potěšila kvalitativní úrovní realizovaných akcí. Posílali jste mnoho zajímavých fotografií, reportáže z vlastních aktivit, sdíleli jste s námi aktivní odkazy na vlastní webové prezentace.

Snažili jsme se některé z nich publikovat i na našich webových stránkách ať už ve formě díků za Vaší snahu, tak jako podnět a inspiraci pro aktivity ostatních. Mnoho z nich si můžete stále prohlížet na našich webových stránkách, kde najdete i interaktivní mapu. V ní jsou zanesena všechna místa, kde se v rámci soutěže konaly různé akce, včetně stručných popisů náplně konkrétních akcí. Nyní už pojďme k vyhlášení výsledků naší soutěže.

Výhercům gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme za účast a projevenou snahu o zvýšení informovanosti v oblasti online především v řadách naší mládeže.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama