JUDr. Naděžda Kratochvílová

  • R2014
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2014 8:34:54

Barrandovské potěšilo otevření nových pěších zón

Barrandovské potěšilo otevření nových pěších zón

Obyvatelé Barrandova se dočkali otevření nových pěších zón. Jejich rekonstrukce probíhala od dubna tohoto roku, kdy započala výměna povrchů chodníků navazujících na Tilleho náměstí.

Praha 5 představila první etapu obnovených pěších zón u polikliniky Barrandov. „Revitalizace pěších zón na Barrandově byl stěžejní projekt naší městské části. Rekonstrukce dotovaná z evropských zdrojů si vyžádala mnoho práce, včetně náročné administrativy a řízení projektu. Jsme proto rádi, že se první etapu projektu podařilo dokončit v tomto volebním období,“ říká zástupkyně starosty Prahy 5 Naděžda Kratochvílová z hnutí RESTART 2014.

Další fází oprav, která má být dokončena příští měsíc, je inovace Trnkova náměstí, na které pěší zóna navazuje. Rekonstrukce umožní procházet napříč centrální částí náměstí a krom nových laviček zde bude instalován také vodní prvek s názvem Vodní obrazovka. „Hlavní funkcí vodního prvku je zatraktivnění celého prostoru v centrální části náměstí,“ dodává zástupkyně starosty Kratochvílová (RESTART 2014). Součástí oprav je také vybudování a řádné oplocení dětských hřišť.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama