JUDr. Naděžda Kratochvílová

  • R2014
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2014 9:14:26

JUDr. Kratochvílová: „Chceme více bytů pro naše seniory“

JUDr. Kratochvílová: „Chceme více bytů pro naše seniory“

Populace stárne, počet seniorů každým rokem stoupá. Rostou ale také ekonomické nároky na provoz vlastního bydlení.

Stále více seniorů si proto nemůže vlastní bydlení dovolit. Podle JUDr. Nadi Kratochvílové z hnutí RESTART 2014 je povinností vyspělé společnosti se o seniory v ekonomicky nepříznivé situaci postarat. I proto hnutí RESTART 2014 podpořilo vznik nových bytů pro seniory v pražských Hlubočepech.

V současné chvíli proto Městská část Praha 5, kde je JUDr. Naďa Kratochvílová místostarostkou, zadala vypracování studie podoby nových bytů pro seniory. Podle jejích výsledků vyšla ekonomicky nejlépe varianta rekonstrukce objektu Raudnitzova domu č. p.2/33 a sousedícího objektu č. p. 281/31a v historické části Hlubočep.

„Rada městské části Praha 5 proto schválila záměry rozpracování rekonstrukce Raudnitzova domu se zachováním ordinace praktického lékaře a novostavby bytového domu na místě stávajícího objektu. Pokud nové vedení Prahy 5 po volbách projekt dotáhne do konce, vznikne v obou budovách 48 bytů zvláštního určení pro naše seniory,“ sdělila JUDr. Naďa Kratochvílová z hnutí RESTART 2014.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama