JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2021 21:47:00

Používejme, prosím, zdravý rozum

Používejme, prosím, zdravý rozum

Komentář na facebookovém profilu k diskusi v nedělní Partii TV Prima

 Rád bych vám v pár větách shrnul dnešní Partii. Dostával jsem za uši od opozičních poslanců, že vláda způsobila pandemii.

Samozřejmě teď už všichni ví, co by bylo lepší udělat, teď všichni ví co se udělalo špatně. Taky by pro mě bylo jednodušší být teď v opozici a jen ukazovat prstem na problémy. Tady platí české přísloví, že „po válce je každý generál”.

Je pravda, že vládní opatření fakt nejsou krasojízdou správných rozhodnutí, ale ruku na srdce, kdo by tuhle situaci zvládal lépe? Když se podíváme do světa, nevidím, že by například naši sousedé na tom byli lépe.

Co mě štve je ta neodpovědnost veřejně známých osobností, opozičních politiků a dalších, kteří tady týdny a měsíce mluvili o tom, že druhá vlna nepřijde, že roušky jsou nesmysl atd. Vytvořil se tady chaos a nedůvěra vůči vládním opatřením, a to je samozřejmě špatně. Jediná cesta, jak z toho ven, je podle mě očkování.

Okolo toho se už také tvoří celá řada fakenews. Zkusím si dnes sednout a do zítra vám sepsat, proč je za mě potřeba očkovat. Chtěl bych na závěr říct, používejme, prosím, zdravý rozum. Jenom osobní odpovědnost každého z nás vyřeší tenhle bordel.

Díky moc.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama