JUDr. Stanislav Polčák

  • STAN
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2021 14:42:00

45 milionů pro obce zasažené tornádem

45 milionů pro obce zasažené tornádem

Komentář na facebookovém profilu ke sbírce na obce stižené tornádem.

 Zástupcům obcí, které v červnu zasáhlo tornádo, jsme právě symbolicky předali transparentní účty, na které v rámci akce Sdružení místních samospráv České republiky „Obec pomáhá obci“ přispěly samosprávy z celé republiky částkou přesahující 45 milionů korun. Darující obce projevily mimořádnou solidaritu a sounáležitost. Děkujeme!

Díky spolupráci s Českou spořitelnou, jsme dokázali koncipovat pomoc tak, aby byla pro dárce i příjemce administrativně co nejjednodušší. Protože jsme přesvědčení, že starostové ví nejlépe, co jejich obce potřebují, není finanční pomoc účelově ani časově nijak vázaná. Obce samy určí, jak peníze využijí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama