JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2013 19:14:33

Jsme připraveni jednat se všemi stranami o změně způsobu a obsahu vládnutí

Jsme připraveni jednat se všemi stranami o změně způsobu a obsahu vládnutí

Stanovisko Výkonného výboru ÚV KSČM k výsledku voleb do Poslanecké sněmovny PS PČR.

Výkonný výbor ÚV KSČM děkuje jménem strany všem voličům, kteří ji volili v předčasných volbách do PS PČR. KSČM dostala v těchto volbách o více než 100 tisíc hlasů navíc oproti předchozím volbám do PS PČR v roce 2010. Takto vyslovenou důvěru bereme velmi vážně.

Je zřejmé, že levicoví voliči, kteří chtěli dosáhnout zásadní změny, volili ve větší míře KSČM.

 KSČM je nyní připravena jednat se všemi stranami zvolenými do Poslanecké sněmovny o změně způsobu a obsahu vládnutí. Tento záměr prezentovaly před volbami všechny subjekty, nyní se uvidí, zda nešlo v některých případech, jako dříve, jen o plané předvolební sliby.

 Základními východisky pro povolební vyjednávání jsou pro KSČM její programové priority. Jde především o opatření k nastartování ekonomického růstu a snižování nezaměstnanosti, zavedení daňové progrese, o prosazení zákona o majetkových přiznáních a zákona o obecném referendu, o zrušení zákona o tzv. církevních restitucích a druhého pilíře důchodového systému.

 Mediální úsek ÚV KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama