JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2013 19:47:00

K výsledkům prvního kola prezidentských voleb

K výsledkům prvního kola prezidentských voleb

Výsledek prvního kola prezidentských voleb ukázal, že stále ještě hodně lidí některé členy Nečasovy vlády odděluje od jejich vládnutí a dá více na jejich slova než na to, jak skutečně jednají.

Přitom např. Karel Schwarzenberg zcela nepochybně nese spoluodpovědnost např. za církevní restituce, zvýšení daní i zhoršení sociálního systému.

Považuji od počátku za důležité soustředit se na podporu takových kandidátů, kteří nejsou nijak spojeni se současnou vládní koalicí. V tomto smyslu se ukázal jako správný i postup KSČM, protože jsme ještě více nerozmělnili hlasy pro opoziční kandidáty a do druhého kola postoupil jeden z kandidátů, kteří měli naši podporu. Věřím, že většina voličů se bude řídit podobnou myšlenkou ve druhém kole těchto voleb.

Vojtěch Filip, předseda ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama