JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.06.2021 4:31:00

Když se horlivost nevyplácí

Když se horlivost nevyplácí

Komentář na facebookovém profilu k informacím některých médií o aktuální situaci na Ukrajině

 "V daném případě je Rusko jednoznačný agresor" - v tomto duchu komentují proamerická rádoby česká média aktuální situaci na Ukrajině. Teď ale americký prezident Biden, krátce po ženevském summitu s Putinem, zasadil Ukrajině nečekaný úder (potažmo i našim médiím), když Spojené státy stoply smluvní dodávku zbraní na Ukrajinu (střelné zbraně, protivzdušná a protitanková technika), bratru za 100 miliónů dolarů. Pro tamní separatisty a v reakci na údajnou zvýšenou aktivitu ruských vojáků na ukrajinské hranici.

Co teď, páni novináři? Začnete konstruovat domněnky o podlomeném psychickém zdraví Bidena či o jeho věku, resp. neschopnosti orientovat se v globální politice nebo že se nechal ovlivnit lživými sliby prezidenta Putina? Pole pro vaši fantazii máte neorané...

Jak zmiňuje server Politico, dodávka zbraní pro Ukrajinu byla zastavena na přímý pokyn Národní bezpečnostní rady, které její předseda Joe Biden.

Ono to celé spíše vyznívá tak, že všechny ty lživé analýzy o vývoji situace na Ukrajině, už nejsou obhajitelné ani pro Spojené státy. Proč by pak na základě jedné jediné schůzky obou prezidentů bylo najednou všechno úplně jinak? Notabene zvláště byli-li by si Američané ohledně Ukrajiny tak silní v kramflecích, jak dosud světu tvrdili...

A ještě poznámku na závěr. Vypadá to, že po Vrběticích se s podobnými kauzami doslova roztrhl pytel... V tom smyslu, že jako Česká republika vždy horlivě a s větší razancí, než se po nás žádá, posloužíme zájmům kohosi, a když ten "kdosi" potom otočí kormidlem, jsme za totální pitomce. Myslím si, že to byl B. Clinton, kdo vyřkl tu frázi "It's the economy, stupid".

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama