JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.02.2013 16:32:16

Nečasův výsměch občanům

Nečasův výsměch občanům

Vyjádření poslance PČR a předsedy ÚV KSČM Vojtěcha Filipa k pochvalnému vyjádření premiéra Nečase k odbornosti exministryň obrany Parkanové a Peake v oblasti obrany.

1024x768

Předseda vlády ČR Petr Nečas v nedělních Otázkách Václava Moravce nazval bývalé ministryně obrany Vlastu Parkanovou a Karolínu Peake odbornicemi v oblasti armády. Taková vyjádření jen podtrhují pocit, že celé politické dění kolem současné vládní koalice se postupně proměnilo v jakousi virtuální realitu, v níž je možné úplně všechno. Je obecně známo, že Vlasta Parkanová i Karolína Peake byly cokoli jiného, jen ne odborně fundované osobnosti v oblasti vojenství a obrany státu. Tvrdit opak už není možné chápat jinak než jako čirý výsměch občanům České republiky.

Vojtěch Filip, poslanec PČR  a předseda ÚV KSČM

Normal 0 21 false false false
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama