JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.08.2017 12:59:04 - pozor na politiky

válečné reparace versus církevní restituce

Dobrý den,nedá mi to a musím se zeptat :" Jak je to u nás s poválečnými reparacemi?Medii proběhla zpráva,že Poláci budou chtít zaplatit válené reparace,politici odpovídali různě,vesměs to bylo v duchu,že to bylo dávno - 72let a nevracet se k tomu,odkazy na česko-německou deklaraci ap. Jenom vy jste řekl,že je to nápad dobrý ale nekompletní. Jinak s tím nikdo nechce nic mít - je to dávno a basta fidli! Nemůžu si pomoci,ale církevní restituce,že se vrací majetek a peníze nás daň.popl.to nikomu nevadí,že to bylo už dávno a že se napáchají křivdy nové!ap. Tak mi to připadá,že když stát dává z našich daní,tak to jde lehce,ale když by měli politici tkzv."máknout" a nějakou spravedlnost za druhou světovou válku dovyřešit, tak to se nikomu nechce! Poláci zřejmě také nedostali žádné reparace,my také ne. To někdo místo toho zainvestoval do východních politiků? Nebo jsou takové věci "pro srandu králíkům"? Proč jsou vůbec nějaké válečné reparace? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2017 9:52:15 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, KSČM je evidentně jedinou stranou, která se nesmířila s tím, že vláda nepožaduje reparace. Pokud v nadcházejících volbách dostaneme důvěru občanů, bude toto jedním z požadavků, které budeme i nadále důrazně prosazovat. Vojtěch Filip