Jakub Kulhánek, MA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2021 21:09:00

Moldavsko je náš důležitý partner

Moldavsko je náš důležitý partner

Komentář na facebookovém profilu k návštěvě Moldavska.

 Dnes návštěva Moldavska, je to náš důležitý partner!

Naše vztahy jsou dlouhodobě na výborné úrovni a jsem za to moc rád. Pomáháme Moldavsku, protože to pomůže také nám - stabilní a vyspělé země na východ od EU totiž znamenají bezpečí pro ČR a ekonomické příležitosti pro naše firmy.

Navštívil jsem jedno z deseti center domácí péče, která byla založena díky pomoci české vlády. Sociální péče je jednou z oblastí, kde Česká republika pomáhá v rámci české zahraniční rozvojové spolupráce. Moldavsko patří mezi země, kterým pomáháme a velice mě těší, když vidím, jaký úspěch naše práce má. Pomoc dnes ocenili také moldavští představitelé, se kterými jsem jednal.

Během jednání jsem také zopakoval pozvání pro moldavskou prezidentku Maiu Sandu k oficiální návštěvě Prahy. Těšíme se na Vás!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama