Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.01.2013 19:52:15

Totalita trvá, vlastní názor se trestá

 Totalita trvá, vlastní názor se trestá

Smutná realita dnešní doby? Vlastní názor se nenosí, naopak se trestá? Toto mně napadlo, když jsem zaregistroval údajné reakce tvůrců seriálu Zdivočelá země, na postoj Martina Dejdara, že chce volit Miloše Zemana na prezidenta ČR.

800x600 Jak si vyložit tyto reakce, než novodobou totalitu, která diktuje, určuje, rozkazuje. Nebudeš šlapat brázdu, tak budeš tvrdě pykat. Ale toto se přeci nosilo před r.89?! Je hodně zvláštní, že tvůrci seriálu se tímto chovají vlastně stejně, jako v jejich seriálu právě předlistopadoví komunisté, které vlastně kritizují. Pro mě osobně je to velmi zvláštní chování lidí, kteří se snaží upozorňovat na nekalosti doby minulé. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama