Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2013 16:23:36

Ve Znojmě byla korupce-nekorupce. Ve stylu chytré Horákyně rozhodl soud

 Ve Znojmě byla korupce-nekorupce. Ve stylu chytré Horákyně rozhodl soud

Značný údiv vzbudilo ve Znojmě rozhodnutí brněnského Krajského soudu v kauze bývalého tajemníka radnice Vladimíra Krejčíře. „Soud došel k závěru, že se v tomto případu stala korupce, nekorupce.

TZ: 800x600

Značný údiv vzbudilo ve Znojmě rozhodnutí brněnského Krajského soudu v kauze bývalého tajemníka radnice Vladimíra Krejčíře. „Soud došel k závěru, že se v tomto případu stala korupce, nekorupce. Tak totiž, dle dostupných informací  vyzněl nepravomocný rozsudek v této kauze,“ komentuje to Jan Blažek, šéf jihomoravských Véček.

„Bedlivý čtenář si ve sdělovacích prostředcích přečetl, že trestný čin korupce nebyl v případu pana Krejčíře prokázán. Na následujících řádcích je uvedeno, že rozsudek, který obžalovaného odsoudil k trestu za podvod a zpronevěru, je vynesen na základě prokázaných úplatků. Nabízí se tedy jednoduchá otázka. Je prokázaný úplatek korupce, nebo není? Pokud soud vydá takto obojetné a na pohled nelogické stanovisko, může se poté někdo divit, že v občanech tohoto státu panuje nedůvěra v soudní moc? Kdo jiný než nezávislý soud by měl jasněji říct, zda a jaký trestný čin byl či nebyl spáchán?,“ reaguje na aktualitu včerejšího dne Jan Blažek, předseda Krajské rady VV v Jihomoravském kraji.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama