Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.04.2013 10:08:07

Falešná písnička poslance Skopala

Falešná písnička poslance Skopala

I když už je situace jiná, než minulé dny, přesto nemohu nereagovat na článek k problematice zpoplatnění oprav vodovodních přípojek poslance Skopala, otištěný v regionálním týdeníku, poněvadž byl velmi neupřímný a hodně populistický.

  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

I když už je situace jiná, než minulé dny, přesto nemohu nereagovat na článek k problematice zpoplatnění oprav vodovodních přípojek poslance Skopala, otištěný v regionálním týdeníku, poněvadž byl velmi neupřímný a hodně populistický. Pokud je toto způsob práce poslanců ČSSD, tak se musím ptát: Má být skutečně tato strana předpokládaným vítězem následujících voleb?

Důvod mého rozhořčení je velmi jednoduchý. Pokud si čtenář přečte zmiňovaný článek, musí nabýt dojmu, že nás chce vláda opět připravit o další peníze z rodinných rozpočtů. A aniž bych se chtěl současné vlády zastávat, musím v tomto případě konstatovat, že pan Skopal hází vlastní vinu a pochybení na druhé. A to se mi nejeví jako korektní jednání.

V odkazu na webové stránky Poslanecké sněmovny http://www.psp.cz/sqw/historie.sqw?o=6&t=933) si každý může dohledat, že vláda předala tento zákon sněmovně k projednání 5. března 2013, a jako zpravodaj tohoto zákona byl určen právě pan poslanec Skopal, jakožto člen Zemědělského výboru. První čtení zákona se konalo 20. března 2013, kde byl přikázán k projednání výborům. A světe, div se! Zemědělský výbor, jehož členem je právě poslanec Skopal, tento zákon neprojednal!

Tudíž se musím ptát. Proč pan poslanec Skopal kritizuje vládu za nesplnění vlastní povinnosti? Myslí si, že v našich končinách nejsme informovaní a že neumíme najít pravdu? Je kritika druhých za vlastní pochybení standardním postupem pouze poslance Skopala, nebo je to standard ČSSD?

Jan Blažek
předseda klubu VV Znojmo

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama