Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2012 13:34:06

Stálá vládní krize?

Stálá vládní krize?

Kdo to neustále kazí?

 Vládní krize, vládní krize, vládní krize.
Za poslední dva roky je to jedno z nejčastějších slovních spojení, které se užívá v našich končinách při popisování politické situace.
Ještě před pár měsíci by v tomto spojení figurovala strana Věci veřejné. Pamatujete? Kdykoliv se vyslovilo vládní krize, hned u toho byla zmiňována strana Věci veřejné, jako údajně největší potížisté, kteří mohou za všechny trable vládní koalice.
V tom případě ale nechápu, jak je možné, že Věci veřejné již několik měsíců nejsou vládní koaliční stranou, ale stejně zde máme opět vládní krizi?! Jak je to možné, kdo tedy je skutečnýmn potížistou vládních stran? Může to někdo z ODS, TOP09, nebo někdo jiný z těch všech kritiků VV vysvětlit?
Dle mého je jasně patrné, že problémová strana nebyly VV, ale ODS a je otázkou, jak moc či málo jim k tomu dopomáhají některé kroky neformálního šéfa TOP09, pana M.Kalouska.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama