Jan Wolf

  • KDU-ČSL
  • Hlavní město Praha
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2014 10:48:16

Bohemku padnout nenecháme!

Bohemku padnout nenecháme!

Jan Wolf, dvojka na kandidátce pražské Trojkoalice a aktivní sportovec, dnes vzkázal všem Pražanům a fanouškům jednoho z nejstarších sportovních klubů u nás: Bohemku nedáme!

Jan Wolf, dvojka na kandidátce pražské Trojkoalice a aktivní sportovec, dnes vzkázal všem Pražanům a fanouškům jednoho z nejstarších sportovních klubů u nás: Bohemku nedáme!
Fotbalovému klubu Bohemians Praha 1905 hrozí stěhování z tzv. Ďolíčku kvůli administračním průtahům se schválením směny pozemků mezi MČ Praha 10 a firmou Bohemians Real, která nyní dala tradičnímu pražskému fotbalovému klubu výpověď ze stadionu k 30. listopadu.
Kandidát Trojkoalice ve volbách do pražského magistrátu, předseda pražské KDU-ČSL a velký fanoušek i podporovatel Bohemians Praha 1905 Jan Wolf slibuje,  že pokud mu voliči dají hlas a stane se pražským zastupitelem, nepřipustí pád klubu. „Bohemku nikdy nedáme, nejen pro mě je to srdeční záležitost - je zde tisíce fanoušků, kteří s tímto klubem vyrůstali a díky němu získali lásku ke sportu. Je skandální, že město vědomě nechává jeden z nejstarších prvoligových klubů v takové existenční nejistotě, zcela bez zájmu. Pražané potřebují sport a do jejich života Bohemians prostě patří! O motivech nezájmu radních si můžeme myslet své,“ říká Wolf, který pomáhal klubu Bohemians v nejtěžších dobách zpátky na nohy a odpracoval mnoho hodin na tom, aby se klub vrátil v plné slávě.
"Fanouškům slibuju, že Bohemka zůstane v Ďolíčku, kam historicky patří. Je otřesné, jak se Praha staví zády ke sportu, který je pro naše děti a budoucí generace základním předpokladem života ve městě. Bez sportu a bez tradičních klubů se žádná světová metropole neobejde. Rozhlédněte se do Mnichova, do Barcelony, do Hamburgu, každé velkoměsto je hrdé na své sportovní kluby, jen u nás se kupčí s vlivem a malostí. Je to věc prozíravosti radních, prestižní záležitost města, “ uzavírá Wolf a dodává: "Trojkoalice tohle chování podporovat nebude. Chceme sport pro naše děti a pražské fanoušky!"
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama