Jan Wolf

  • KDU-ČSL
  • Hlavní město Praha
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.10.2017 11:39:23

Vydechněme, zanalyzujme a pojďme do toho znovu

Vydechněme, zanalyzujme a pojďme do toho znovu

Dopis předsedy Pražské městské organizace Jana Wolfa poděkování za volby a celou kampaň do PS PČR 2017

Milé sestry, vážení bratři,

dovolte mi Vám z celého srdce poděkovat, a to každému jednomu z Vás, za nasazení ve volební kampani v Praze a nejen v ní. Jsem si vědom, že většina z Vás volbami žila, oslovovala ve svých rodinách, na pracovištích, ve svém okolí. Děkuji volebnímu štábu, Žlutému týmu a jmenovitě naší krajské tajemnici Mirce Mencové, za to jak neúnavně pracovali po celou dobu kampaně ve prospěch naší strany. Děkuji též všem Pražanům, kteří volili KDU-ČSL. Všechny získané hlasy nás zavazují a říkají, že naše snažení není marné. 29.143 hlasů, které naše strana v Praze dostala, není málo, byť to v letošních volbách stačilo pouze na jeden mandát poslance za Prahu, a to pro Jana Čižinského, jemuž tímto k jeho získání gratuluji.

Děkuji též ze srdce našemu lídru kandidátky, ministru kultury Danielu Hermanovi, že se tohoto nelehkého úkolu se vší vervou chopil, byť to bohužel na druhý mandát nestačilo. Jsme jedním z nemnoha krajů, kde jsme mandát poslance za KDU-ČSL obhájili. Oproti roku 2013 (32.051 hlasů) jsme ztratili 2.908 hlasů, což je 9,07%. I tento výsledek patří k tomu nejlepšímu v celé republice naší strany. Smršť nesystémových stran přepsala politickou mapu České republiky a je na nás, abychom se nad tímto faktem jako klasická křesťanská proevropská demokratická strana zamysleli, zhodnotili a vyvodili správné závěry a nastolili směr, kterým oslovíme v příštích volbách další nové voliče naší strany. Staré okřídlené heslo, které ovšem beze zbytku platí, říká, že skončením voleb jedněch, začínají volby další. V našem pražském případě to platí 100%. V příštím roce 2018  nás čekají volby prezidentské, komunální a senátní.

Prosím Vás, vydechněme, zanalyzujme a pojďme do toho znovu s vervou nám tak blízkou a tak potřebnou. Křesťanská demokracie za to stojí.

S pozdravem Zdař Bůh

Váš Jan Wolf,
předseda Pražské městské organizace KDU-ČSL

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama