ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2016 9:29:43

PERLIČKY z rady Prahy 2 dne 29. března 2016 …aneb „jesle“ mají novou adresu!

PERLIČKY z rady Prahy 2 dne 29. března 2016 …aneb „jesle“ mají novou adresu!

Na programu 59 bodů, ovšem bude-li to číslo konečné, toť otázka! Poslední dobou se nám tady rozmáhá takový nešvar… ano, jedná se o zařazování „nepohodlných“ bodů mimo program, v naději, že uniknou našemu bdělému opozičnímu oku :-D

ÚNIKOVÁ HRA V PODZEMÍ NOVOMĚSTSKÉ RADNICE – léta nevyužitý prostor by konečně mohl zazářit. „Úniková hra je novodobý fenomén, který by se v krátkosti dal shrnout jako: Jeden tým – jedna místnost – jedna hodina.  Cílem týmu je během jedné hodiny rozluštit hádanky, šifry a nápovědy a jejich pomocí se dostat z místnosti ven. V tomto případě se navíc jedná o únikovou hru, která je situována do doby Karla IV. a tematicky proto plně zapadá jak do prostor Novoměstské radnice, tak k výročí letošního roku, 700. narozenin Karla IV.“ Výborný nápad. TLESKÁM!

AKCE S KRYCÍM NÁZVEM JESLE MÁ NOVOU ADRESU – momentálně „vyhrává“ Ječná 29. Vystěhovat by se zatím mělo 6 bytů… zda bude následovat i další nákladná studie a co bude s VELMI nákladnou studií za více než tři čtvrtě miliónu (!), na kompletní přestavbu domu Na Slupi 12,14, kde tato mega akce Sandry Udženije měla být původně a kterou Praha 2 z našich peněz velkoryse uhradila, budeme i nadále sledovat…a zdá se, že o zcela neúčelně vynaložené finance už se v tuto chvíli zajímají i jiní.

VINOBRANÍ bude letos 23. a 24. září, a pokud si myslíte, že byste ho zorganizovali lépe, máte možnost přihlásit se do výběrového řízení – jen musíte nabídku stihnout podat do 13 hodin 15. dubna… přímo Praha 2 osloví firmy: MVP agency, nova-Art, ImperialMedia, Omnimedia …ostřílené to borce, tak si pospěšte!

PRAHA 2 SI NECHÁ ZANALYZOVAT MOŽNOST ČERPÁNÍ finančních prostředků ze zdrojů EU …částku 1.900.000,- Kč vezme z rezervy Rady…no, už jsem zažila čerpání rezervy i na větší hlouposti…zajímavé bude sledovat, kdo z odborníků na čerpání bude následně osloven.

DALŠÍ VYPSANÉ ZAKÁZKY – SLEDUJTE JE …tady je ochutnávka: Na Výtoni 1320/4 - výměna ZTI, předpokládaná cena: 3.780.945,- Kč vč. DPH, osloveni: VLTAVÍN HOLDING, AUSTIS, Kohos, Hansa 2, Renova Praha. Kateřinská 20/485 – výměna oken, předpokládaná cena: 1 035 000,- Kč vč. DPH, osloveni: VLTAVÍN HOLDING, Konstruktis, Staz cz, Jumar.

Tolik z programu dnešní Rady … pokračování možná zítra přátelé… Krásné jarní dny všem!

Foto: http://archiv.ihned.cz/c1-48216720-ods-nebyli-jsme-dohodnuti-predem

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama