Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.11.2010 11:28:06

Kvalita dopravy v kraji stoupá

Kvalita dopravy v kraji stoupá

Nejlepším dopravcem Ústeckého kraje je opět společnost Autobusy Karlovy Vary a.s.

Při rekordním počtu odevzdaných hlasovacích lístků se nejlepším dopravcem Ústeckého kraje v roce 2010 stala společnost Autobusy Karlovy Vary a.s., která obhájila titul z loňského roku. V rámci třetího ročníku této ankety cestující rozhodli, že se na stříbrné pozici umístí ČSAD Slaný a.s., vítězné trio uzavírá Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova a.s. V anketě Dopravce roku 2010 Ústeckého kraje odevzdalo svůj hlas více než 2500 hlasujících, kteří vybírali z 11 dopravců Ústeckého kraje (deset autobusových a jeden drážní dopravce).

„Těší mě, že se do ankety o nejlepšího dopravce našeho kraje zapojuje stále více cestujících. Výsledky ankety jsou pro nás cennou informací o tom, jak se zlepšuje kvalita cestování v Ústeckém kraji, neboť z pětistupňové škály nedostal žádný z dopravců horší známku než 2,6, naproti tomu v roce 2009 dostal nejhorší dopravce známku 3,22,“ uvedla hejtmanka Ústeckého kraje Jan Vaňhová. Jak dále uvedla, nejvíce hlasů odevzdali cestující v Ústí nad Labem, naopak nejméně v Teplicích.

Předání ocenění nejlepším dopravcům Ústeckého kraje proběhlo v rámci slavnostního večera v Hotelu Vladimír za účasti hejtmanky Jany Vaňhové, zástupců odborné poroty a dopravních společností a médií. Vyhlašovatelem ankety byl Krajský úřad Ústeckého kraje, který tímto způsobem usiluje o další zkvalitňování autobusové i železniční přepravy v kraji.

Hejtmanka Jana Vaňhová vylosovala z došlých platných hlasovacích lístků deset výherců, kteří obdrží celoroční bezplatné jízdné a balíčky regionálních výrobků Ústeckého kraje.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama