Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.10.2012 15:42:10

Odchodem J. Paroubka z politiky zmizí i špinavé praktiky

Odchodem J. Paroubka z politiky zmizí i špinavé praktiky

-

Již před týdny jsem zaslechla informaci, že několik dnů před krajskými volbami spustí Jiří Paroubek diskreditační kampaň proti mojí osobě. A je to tady. Falešné oznámení o mojí rezignaci. Vše přitom nese jasné stopy Paroubkových politických metod, o kterých jsme si myslely, že skončily s rokem 1989.

Vím velice dobře, že se Jiří Paroubek v touze po moci neštítí použít žádné špinavosti. Po volební kampani jeho strany za desítky milionů korun (kde tyto peníze vlastně vzali?) přišly Český rozhlas a Česká televize s prvními průzkumy předvolebních preferencí. Ani v jednom se Paroubkova strana nedostala přes pět procent. Podíl voličů se pohyboval někde na hranici tří procent. To musí být pro tohoto nadaného spisovatele zdrcující zjištění – LIDÉ HO NECHTĚJÍ!

Věřím, že výsledky krajských voleb budou kopírovat předvolební průzkumy. Znamenalo by to definitivní odchod Jiřího Paroubka z české politiky a sním i odchod špinavých politických praktik, které odrazují slušné lidi od zájmu o věci veřejné.

Jana Vaňhová, lídr ČSSD pro krajské volby 2012 v Ústeckém kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama