Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2011 12:22:00

Poslanecký šanson

Poslanecký šanson

Jiří Paroubek, zdá se, nikdy neopomene šanci kopnout si do strany, ze které tak neslavně odešel.

Naposledy tak učinil na základě prohlášení Lukáše Kohouta o jeho údajném kontaktu s krajským radním Jakubcem. Pan poslanec nezaváhal a přispěchal do médií s vyjádřením, že o tomto spojení sociálnědemokratické vedení Ústeckého kraje vědělo a tím pádem vytváření protiromských nálad tajně tolerovalo.

Z tiskové manufaktury pana poslance už vzešlo mnoho prapodivností, ale tentokrát pan Paroubek překonal sám sebe. Kdyby jeho vyjádření nebylo tak smutné, člověk by se mu musel smát. Úsilí Ústeckého kraje vyřešit situaci ve Šluknovském výběžku může nevidět jen ten, kdo ho programově vidět nechce. Bohužel to je případ i pana poslance.

Na nepodložená a z prstu vycucaná nařknutí se těžko reaguje. O to jsou mediálně zajímavější a P.R. oddělení Jiřího Paroubka to moc dobře ví. Odpovědět na ně lze jen každodenní prací a já jsem přesvědčená, že se tak děje. Výmluvným důkazem toho je například legislativní balíček Ústeckého kraje. Je smutné, že relevantní zákonodárná aktivita pana poslance je v tomto směru veškerá žádná.

Svůj mediální výkřik do tmy zakončil pan poslanec komentářem svého odchodu ze sociální demokracie a to  citací slavné Edith Piaf v originále Je ne regrette rien (Ničeho nelituji).  Sice netuším, proč si pan poslanec připadá jako francouzská šansoniérka a přijde mi to spíše jako otázka pro odborníky, ale jedno vím docela jistě – jeho odchodu příliš nelituje ani ČSSD.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama