Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2012 18:12:00

Ústecký kraj chce vytvářet nová místa, ODS je proti

Ústecký kraj chce vytvářet nová místa, ODS je proti

Ústecký kraj oznámil záměr vytvořit téměř 500 nových a především potřebných pracovních míst ve svých příspěvkových organizacích. ODS však tvrdí, že je to špatně a je naopak potřeba začít vyhazovat lidi na dlažbu.

Jaké jsou tedy záměry ODS v Ústeckém kraji? Odpověď je jednoduchá – pokračovat v asociální a destruktivní politice současné pravicové vlády, která již dávno ztratila morální mandát a svoji legitimitu opírá o přeběhlíky. Je to cesta nezodpovědných škrtů, cesta propouštění, cesta dalšího chudnutí našich občanů.

S tím nemohu souhlasit. Naopak,  je potřeba využít všech možností a příležitostí, jak pomoci k práci lidem, kteří chtějí pracovat, a přimět k práci ty, kteří pracovat nechtějí. Snížení vysoké nezaměstnanosti v Ústeckém kraji je cestou, jak řešit i další palčivé neduhy našeho kraje, jako je vysoká kriminalita a problémy v sociálně vyloučených lokalitách.

Využiji všech příležitostí, abych se záměry kraje k nápravám v nezaměstnanosti seznámila širokou veřejnost a získala pro součinnost kompetentní ministerstva.

Vyzývám tedy vládu premiéra Petra Nečase, aby s námi konečně začala spolupracovat na našem záměru snížit nezaměstnanost v našem kraji na celorepublikový průměr. Kroky, které realizuje, jdou zatím opačným směrem.
Jana Vaňhová, hejtmanka Ústeckého kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama