Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2010 10:21:12

Změna loga je to poslední

Změna loga je to poslední

Musíme se spíše zaměřit na to, jak minimalizovat dopad volebních výsledků na naše voliče.

Zřejmě nejskloňovanějšími termíny v současné sociální demokracii jsou  ¨změna¨  a ¨modernizace¨. Což o to, obojí může ČSSD jenom prospět, ale co mě zarazilo, je fakt, že se v Lidovém domě začíná pracovat na novém logu.

Nejsem si úplně jistá, že změna loga je je zrovna ten největší problém, se kterým se musíme vypořádat. Řekla bych, že máme na práci spoustu důležitějších věcí, než se zabývat vytvořením nového loga.

Ve chvílích, kdy se rýsuje pravicová koalice, která se svými recepty na krizi chystá obyčejným lidem pořádně zatopit, bychom se měli zaměřit především na vyjednávání a na to, jak minimalizovat dopad volebních výsledků na naše voliče. Budou to totiž právě oni, na které praktická politika případné pravicové vlády dolehne nejvíce.

Řekla bych, že pokud by se měla ČSSD něčím opravdu intenzivně zabývat, tak je to v současnosti právě obrana zájmů svých voličů. Tím, že se budeme zabývat sami sebou a tak marginálními záležitostmi jako je změna loga jim moc nepomůžeme. Kvůli tomu, abychom týden po volbách řešili svoje logo nám totiž své hlasy, které z nás udělaly vítěze voleb, přece nedali.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama