Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2018 21:09:36

Angela Merkelová, německý kancléřský boss, je vyčůraná ženská.

Angela Merkelová, německý kancléřský boss, je vyčůraná ženská.

Aby vyhověla všem a tvářila se jako liberální světice dělá hloupé kroky, včetně otevření vrat do německé stodoly pro nelegální migranty. Teď ještě řekla na sešlosti kvůli poválečnému odsunu

 

Angela Merkelová, německý kancléřský boss, je vyčůraná ženská. Aby vyhověla všem a tvářila se jako liberální světice dělá hloupé kroky, včetně otevření vrat do německé stodoly pro nelegální migranty. Teď ještě řekla na sešlosti kvůli poválečnému odsunu Němců z východu a středu Evropy do rozbombardovaného Německa, že: „pro vyhnání neexistovalo ani morální, ani politické ospravedlnění." Merkelová tím konečně projevila svou blbost. Byla to účelová hysterie, co vypustila z pusy, aby ukázala, že migranti jsou chudáci – jako ti z let 1945 – 1947. Ještě, že nás neobvinila, že jsme rozpoutali druhou světovou válku. U ní by mě to po té řadě blbostí ani nepřekvapilo.                                                                                       Za její migrační politikou by ji řada Němců dala ráda lopatou do hlavy, což se vyhrotilo v tomto týdnu v azylovém sporu mezi CDU a CSU. Neboť lidé z CSU v otázce vyhoštění uprchlíků na hranici hlasovali jednotně proti Merkelové. Ta nechce respektovat základní právní fakta: že mají být na hranicích zamítáni všichni, kteří byli registrováni jako uprchlíci v jiné zemi. Merkelová kvičí, že vykazování migrantů od hranic že nemůže být k tíži třetích zemí. To je neuvěřitelné! Nechce žádný automatismus pro vykazování migrantů od 1. července. Proto Merkelovic holka tak brečela nad těžkým osudem německého obyvatelstva odsunutého z východní a střední Evropy. Aby odkazovala na staré bezpráví a dávala tím vzkaz: buďme humánnější. Zpochybňuje základní pilíře mírového uspořádání z roku 1945. Vítězné mocnosti, tedy Britové, Francouzi, Američanů a Sověti se dohodly na nutnosti odsunu, na tom, co dnes známe pod názvem Postupimská dohoda. Ve skutečnosti se odsunem Němců zabývá protokol postupimské konference. Jde o výsledek posledního jednání Velké trojky Britů, Američanů a Sovětů na přelomu července a srpna 1945 v Postupimi u Berlína. V protokolu postupimské konference v čl. XIII se uvádí: „Tři vlády prozkoumaly tuto otázku po všech stránkách a uznaly, že německé obyvatelstvo nebo jeho součásti, které zůstávají v Polsku, Československu a v Maďarsku, bude třeba přesunout do Německa. Jsou zajedno v tom, že přesun musí byt prováděn spořádaně a humánně.“ Čili Merkelová je lhářka. Na její adresu lze uvést: Její otevření německých hranic invaznímu davu nelegálních migrantů v roce 2015 neměla ani morální, ani politické ospravedlnění. Správně by měla být na doživotí vyhoštěna z Německa do Severní Koreje nebo do USA. Nic lepšího si nezaslouží.                                                                                                  

                                                                                 Jaroslav Doubrava

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama