Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2021 21:24:40

Kritici očkovacích manévrů čekali systémový zázrak

Kritici očkovacích manévrů čekali systémový zázrak

Neustálá kritika vlády jak blbě zápasí s koronavirovým svinstvem je primitivní. Jde již od opozičníků o předvolební boj, kde soutěží v originalitě blbej a blbější.

 

Kritici očkovacích manévrů čekali systémový zázrak

Nikdo nemůže říci, že bych byl zastáncem vlády vůdce klanu Andreje Šuhaje Babiše a jeho podkoního Hamáčka. Ale neustálá kritika vlády jak blbě zápasí s koronavirovým svinstvem je primitivní. Jde již od opozičníků o předvolební boj, kde soutěží v originalitě blbej a blbější.

Když jsem zamlada pracoval jako elektrotechnik na železnici, věděl jsem, že každé ukončení rozsáhlých oprav a zavádění nových systémů řízení znamená především obrnit se trpělivostí. Základním pravidlem bylo, že až potom zařízení – řídící systém byl poprvé uveden do provozu, bude fungovat jenom něco, někde na chvíli. Než se „to všechno“ vychytalo, bylo to více než jenom pár dnů.

Problémy jsou normální

Proto se nedivím tomu, co píší a kecají  kritikáři, že se nepodařilo páteční zahájení očkovací registrace lidí nad 80 let. Problémy on-line systému ukázaly, že registrovat zájemce o vakcínu, jak se s tím počítalo od 1. února, je problém. Vláda prý všechno dělá na poslední chvíli.

Osobně jsem očekával, že nejméně jeden týden budou s fungováním systému problémy. Nešlo ho totiž naplno vyzkoušet nanečisto. Problémy budou odstraňovány krok za krokem.

Zapojit do systému miliony lidí je nepříjemně složitý úkol. A je to tu! Hlupáci mají Vánoce.

Kňučení reflexního Viliama

Za všechny budu citovat přiblblé štěkání z Reflexu, kde Viliam Buchert zakňučel o Babišovi: „… chybí vize, originální nápady, lepší příprava a naslouchání jiným názorům. Vidíme hlavně chaos a dezorganizaci. Babiš přesto dostal další šanci – vakcínu. Nezvládá ovšem ani to…“

Problém je s tím, že vizi a originální nápady nenabízí ani Viliam z Kňučilova. Vidí chaos a dezorganizaci? Viliam si ani neuvědomuje ve své blbosti, že píše protimluv.

Chaos totiž představuje řád, který nevnímáme, a zdá se nám, že jde o zmatek. To říkají vědci, a těm věřím více než Viliamovi. Dezorganizace znamená, že se nějaká fungující organizace rozpadá. Ale Viliame, co se rozpadá? Nejspíše Tvůj mozek? Tomu bych z tvých blábolovin věřil, Viliame.

Viliamův ko-ko-mentářík „Nežíkejte to! Říct to ale musíme: Babiš dostal vakcínu jako předvolební trumf, ale opět selhává“ ze 17. ledna je vyhřezlou dojmologií bez ničeho.

Jako bývalý železničář potažmo elektrotechnik či člověk s elektřinou v montérkách důvěrně si rozumějící, vím, jak narůstá složitost systémů, které mají něco řídit, natož, má-li se zorganizovat něco jako očkovací republikový mejdan.

Viliam bláznivý z Kňučilova zvaný některými Buchert se veřejně blamoval, když pokládal v článečku Reflexně „důležité“ otázky: „Proč trvalo tak dlouho, až bude nějaká smysluplná strategie k dispozici ( tento blábol dokazuje, že problému vůbec nerozumí a jediná jeho snaha je pomlouvat a škodit)? Proč se více nekomunikovalo s kraji a s nemocnicemi?

Proč se příprava neprojednala s odborníky, kteří tomu rozumí?“

K tomu jen tak na okraj: Od léta se k tomu „neprojednávanému“ vyjadřovala Národní imunizační komise, začátkem září byla připravovaná strategie zveřejněna k veřejným konzultacím a do 21. září měly být předkládány připomínky. Potom tým pod vedením jednoho ctihodného profesora začal strategii připravovat.

Řvát, nadávat, pomlouvat je v podstatě jednoduché. To v okamžiku, kdy ničemu nerozumím, nic jiného neumím a umět nechci. Jediné co chci a umím je řvát, nadávat…….

                                                                                              Jaroslav Doubrava

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama