Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2013 10:32:13

Pseudo dělnická strana zoufale hledá strašáky

Pseudo dělnická strana zoufale hledá strašáky

Na svých internetových stránkách DSSS 26.5. 2013 strašila, že v Ústeckém kraji se znepokojením sleduje vývoj v regionu v posledních týdnech, kdy dochází k velkému nárůstu kriminality a agresivity ze strany nepřizpůsobivých občanů a cikánského etnika

Ve skutečnosti proti stejnému období loňského roku nedošlo letos k nárůstu násilných trestných činů za leden až duben. Majetková kriminalita stoupla asi o 10 % proti loňsku, podobně i obecná kriminalita, ale není v tom nic šokujícího. V lednu 2013 se dostalo díky amnestii z vězení mnoho drobných zlodějíčků. Dosavadní problémy přetrvávají, ale v posledních týdnech nedochází k velkému nárůstu kriminality a agresivity, jde jenom o politicky motivovanou hystericky zaměřenou   „básnickou licenci“ lidí od DS SS.

 Ti jsou jistě radostí bez sebe, že došlo k útoku na manžele v Duchcově. Žel,již to nejsou jen ojedinělé excesy. Jsou možné proto, že útočníci kašlou na zákony. Vědí, že se jim skoro nic nestane. Přitom primitivové slyší pouze na hrozbu trestem.

Samozřejmě, že je ve městě napjatá atmosféra. Pokud místní svolali kvůli napadení mladého manželského páru v Duchově skupinou primitivů v noci na sobotu na polovinu května demonstraci, není čemu se divit. Policie z útoku obvinila pět primitivů ve věku od 16 do 44 let. Situace už stála místo strážníka, který včas nezasáhl. Ale kromě toho radnice vyšetřuje také únik videa z městské kamery do médií. Proč?! Nemáme snad o takových zvěrstvech vědět?! Ten, kdo dal médiím video, je na rozdíl od lidí z DS SS, hrdina. Ukázal, co se skutečně stalo.

Jenže zároveň je otázka, jak by se strážník, který včas nezasáhl, zachoval, kdyby byl dostatečně motivovaný, aby zasáhl za jakýchkoliv podmínek. To bohužel nahrává celorepublikově nejen cikánským gangům, ale všem delikventům.

DS SS kvílí na špatném hrobě. Chyba je systémová. Jak si mohli útočníci dovolit chovat se jako primitivové, a tak strašně zmlátit lidi, kteří se provinili jenom tím, že nepatřili k jejich smečce? Pokud na mailu čtu: co máme dělat proti cikánskému teroru - co mohu voličům odpovědět? Zeptejme se ministra Kalouska jak je to s neustálým snižováním finančních prostředků pro policii! A také co na to „odborník“v křesle ministra policii řídící?

Mailové otázky jsou velmi emotivní, ale já nemám dostatečně racionální odpověď, když jsme se jí nedočkali od vlády. Pokud někdo říká, že jsme v zajetí strachu z agresivních cikánů, co mám lidem odpovědět? Zeptejte se vlády a jejich humanitou prodchnutých komisí. Když řeknu jenom o něco více, budu nařčen z rasismu.

Atmosféra ve městě je poměrně napjatá, hlásila v úterý večer ČTK. Není čemu se divit. Ale klid, páni úředníci, všechno se nakonec ušmoulí skoro do ztracena, byť jen do dalšího konfliktu. Mezi lidmi strach zůstane a naroste. Tahle vláda neudělá nic, aby si náhodou nerozházela nějaké humanisticky excitované primitivy v orgánech EU. Věříte, že jsem proti tomuto hroznému molochu bezmocný?

Ale mohu proti tomu bojovat. To je moje povinnost. Ale bude nás v rámci Parlamentu dost, abychom něco změnili?

                                                                                  Jaroslav Doubrava,senátor PČR


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama