Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.04.2020 15:04:18 - jeptiška

Chci se zeptat pane senátore nevíte kolk peněz vybrali páni senátoři do sbírky avizované předsedou Vystrčilem?

Na poslední schůzi v Senátu jste v diskusi navrhl, aby si slovutní páni senátoři snížili plat na 60 % a tak hrobové ticho snad v Senátu nikdy nebylo. Zřejmě předseda Senátu Vystrčil rovněž zapomněl svůj úmysl sdělit číslo účtu na sbírku senátorům a nebo spíš rozšiřuje v tisku fake news.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.04.2020 22:13:23 - Jaroslav Doubrava
 Ano, hrobové ticho se skutečně rozhostilo. Předseda Vystrčil ale pak připomněl, že všichni přispíváme ve svých obvodech a tím to skončilo.Dopadl jsem ale ještě dobře. V roce 2002 při těch povodních jsem se jako dobrovolný hasič podílel na záchraně lidí a všeho možného u nás v Ústí nad Labem. Pod dojmem té hrůzy jsem na jednání navrhl abychom věnovali jeden plat na pomoc postiženým. Byl jsem tehdejšími kolegy označen za kreténa, který netuší co s námi udělají sdělovací prostředky. Tehdy jsem jedné už letité paní učitelce vybavil byt.Teď se nás šest - Jura Cienciala, Martin Červíček, Tomáš Jirsa, Karel Kratochvíle, Jaroslav Zeman a já, složilo a ve spolu s čínskou ambasádou předali tolik potřebné ochranné prostředky střešovické Vojenské nemocnici. Prý náš společný dar přišel v okamžiku, kdy už neměli čím se chránit. To pro nás je ta největší odměna. Vědomí pomoci v pravou chvíli. Přeji příjemné dny i v té těžké době. Jar. Doubrava