Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2016 9:07:12 - -Che-

Dotaz

Hezký den pane senátore. Zajímá mě Váš názor na následující: Angažma pana ministra Hermana na oslavách 28.10.16. At se na to dívám nezaujatým okem, přijde mně to celé strojené a předem připravené. Myslíte si, že by stálo za to celou záležitost zrekapitulovat a vyvodit z ní závěr? Lidé znají jen útržky a díky "našim" mediím pravděpodobně zmanipulované. Uděláte pro to něco?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.12.2016 10:44:37 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý den. Přiznám se, že i já mohu tuto, podle mne lumpárnu, posuzovat z informací sdělovacích prostředků. I já to celé divadlo považuji za nepovedenou inscenaci jejíž režiséra bych hledal na americké ambasádě. Divadlo kolem strýce nestrýce Hermana bylo velmi trapné. Podivnou mi připadá i role pana Forejta. Jeho telefonování a pak netelefonováni, nakonec přece jen telefonování Bradymu vyvolává řadu nepříjemných otázek. Především proč a z čího popudu volal. Neuvěřitelné mi připadá, že by někdo někoho zval k převzetí státního vyznamenání telefonem. A už vůbec nechápu zač by pan Brady měl vyznamenání dostat. Těch, kteří mají za sebou přetěžký a hrozný  pobyt v koncentračních táborech, v podmínkách, které si asi dnes neumíme představit, jsou ještě sta, ne li tisíce. Oni by vyznamenáni neměli být jen proto, že nejsou "strýčky" ministra? Navíc jsou to lidé, kteří na rozdíl od Bradyho v republice žili, pracovali, resp. žijí a nevím, jestli ještě pracuji. Jak jsem řekl, na rozdíl od Bradyho, který po válce emigroval a žije v Kanadě. Ano, souhlasím s Vámi. I na mne to vše dělá dojem silně zmanipulovaného trapného příběhu. Včetně té trapnosti s narychlo sháněnými medailemi. Děkuji za položení této otázky a přeji příjemné dny. Jaroslav Doubrava