Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2018 9:40:48 - Jindřich J.

Stalingrad

Dobrý večer, nerad Vás připravuji o Váš čas, ale můžete mi, prosím, vysvětlit sousloví Stalingrad na Krymu z včerejšího rozhovoru s Vámi na Parlamentních listech ?
Vámi zmiňovanou kritiku pana Jakuba Jandy Vaší cesty do Volgogradu jsem nečetl a předpokládám tedy, že se jedná o jeho výraz.
Jinak mi to totiž nedává smysl ...
Děkuji, J.Jasanský

dotyčný úryvek :
... Kdo kritizoval účast na vzpomínkové akci na gigantickou bitvu o Stalingrad, 75. výročí těchto strašlivých jatek, je naprostý a korunovaný blbec. Nedivím se, že to kritizoval nějaký Jakub Janda, protože ten to nemá v hlavě v pořádku, ten má mozek v gatích. To je prostě Švejkův „Pepek Vyskoč“.
Nazvat nás kolaboranty, protože jsme navštívili Stalingrad na Krymu, to dokazuje. ...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2018 17:43:23 - Jaroslav Doubrava

 Dobrý den. Nepřipravujete mě o čas Vy ale řada povinností. Spojení Stalingradu a Krymu udělal Janda, když mě a mé kolegy nazval kolaboranty, protože jsme navštívili Stalingrad na Krymu. Při jeho inteligenci mu nedošlo, jakou blbost vyslovil. A tím nemyslím jen ty kolaboranty, ale především umístění Stalingradu na Krym. Asi mu ani nedošlo, že tato místa dělí stovky km.

Stalingrad jsme navštívili při vzpomínce na 75.výročí bitvy, která otočila průběh války. Ale to víte. Zdravím Vás a přeji hezké dny. Jar. Doubrava